Service og eftersyn

Vi udfører lovpligtig service og eftersyn

Årlig lovpligtig eftersyn af løfteudstyr

Vi udfører eftersyn af kraner, løfte- og anhugningsgrej som Arbejdstilsynet stiller krav om, skal kontrolleres og testes af sagkyndige mindst én gang hvert år.

Du er sikret at fristen for det lovpligtige årlige eftersyn ikke overskrides, vi sørger for at tager kontakt hvert år i god tid, inden eftersynet udløber, således der er god tid til at træffe aftale om en ny test. Derved slipper du for at bruge tid og ressourcer på at huske, hvornår løftegrej mm. skal testes.

Vi servicere og reparerer alt løfteudstyr, så slitage og defekter opdages i tide. Det giver en øget personlig sikkerhed og mindsker nedbrud i produktionen. Vi sikrer at det årlige lovpligtige eftersyn, bliver lavet i overensstemmelse med gældende regler indenfor arbejdstilsynet. Du kan læse mere om regler og vejledning her.

Bestil det årlig lovpligtig service og eftersyn af kraner, løftegrej, løfteborde, reoler, stiger, m.m. hos vores dygtige servicemedarbejdere i dag. Vi tilbyder 24 timers service / 365 dage om året. Uden for vores normal åbningstid kan du stadigvæk ring på tlf. 7669 7070

Service og eftersyn Løftekæder & tilbehør - klasse 8 Regler og vejledning eftersyn

Service af kraner, løftegrej m.m.

Service og eftersyn Løftekæder - klasse 8 & 10

Da vores testbil er udstyret med diverse standardreservedele, sker mindre reparationer og udskiftning af slidte eller kasserede dele, oftest i forbindelse med service / eftersyn, hvorefter udstyret er klar til brug igen så virksomheden mindsker driftstab.

Efter hvert eftersyn af løftegrej, kran eller andet løfteudstyr, bliver det godkendte udstyr forsynet med mærkater. Det gør det muligt at se hvornår udstyret er blevet godkendt. Derudover vil der på vores database CERTNOS være individuelle certifikater klar.

Vi er medlem af Kranbranchen, det vil sige, at vi er certificeret i henhold til Kranbranchen og vi er opdateret med den nyeste viden om gældende lovgivning og nyeste krav.  Så har du tvivlsspørgsmål, kan vores montør vejlede og rådgive dig inden for området. Gå til vores serviceafdeling HER

24 timers service

Du kan altid få fat på en service medarbejder 24/7 på tlf. 7669 7070, vi er klar til at rykke ud hvis du har problemer.

Lagerhotel

Hvis du mangler plads til dit udstyr, så kan vi opbevare det for dig, indtil du skal bruge det igen. Mens dit udstyr er hos os, vedligeholder og laver vi eftersyn på det.

Udlejning

Står du og mangler et specifikt stykke udstyr til dit næste projekt, og vil du ikke ud og investere i et helt nyt, så kan du leje det her hos os. Ring og hør nærmere på tel. 7669 7070

Service og eftersyn

Vi har vores eget rigger værksted

Stålwire NOS, Service and inspection

Vi har eget værksted, hvor vi kan svejse, og istøbning. vi kan lave det du skal bruge. Læs mere omkring hvad vi kan gøre HER

Vi står klar til at servicere dig!

Vi sidder altid klar til at hjælpe med jeres specifikke opgave
Ring på tel. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk

Kurt Kristiansen

Kurt Kristiansen

Rasmus Birck

Rasmus Birck

Morten Andersen

Morten Andersen

Carsten Ladegaard Eriksen

Carsten Eriksen