NOS Nyheder

Ny leder hos NOS A/S

1. maj 2024

Vi er glade for at meddele, at NOS A/S har fået en ny leder. Roland Boysen bringer en bred vifte af færdigheder og erfaringer med sig, som vi er sikre på, vil gavne vores team og hjælpe med at nå vores virksomheds mål.

Roland kommer fra en position som Erhvervsmægler hos Virksomhedsbørsen og har en solid uddannelsesmæssig baggrund som akademisk ingeniør i produktionsledelse, samt en MBA i international ledelse.

Vi ser frem til at arbejde sammen med Roland og er overbeviste om, at hans imponerende ekspertise vil bidrage væsentligt til at løfte og udvikle NOS A/S i tråd med vores mange spændende nye tiltag hos NOS A/S. Velkommen ombord, Roland!

Fantastisk nyhed fra vores serviceafdeling!

serviceafdeling nyhed

04. April 2024

Vi er ekstremt glade for at kunne meddele, at vores serviceteam har fået et betydeligt boost af energi og ekspertise! Vi byder stolt fire nye ansatte velkommen til vores serviceafdeling, og de er klar til at levere førsteklasses service til vores værdsatte kunder.

Det vil tilføje vores serviceafdeling en imponerende mængde erfaring og færdigheder med sig. De nye servicetekniker er superkompetente, især når det kommer til udførelse af eftersyn og håndtering af løfteudstyr og kraner. Deres dedikation til håndværket og deres evne til at tackle enhver udfordring med et smil på læben er virkelig imponerende.

Med dette nye boost af energi til vores serviceteam er vi endnu mere rustede til at imødekomme enhver serviceforespørgsel med professionalisme, præcision og en smule ekstra gnist. Vi er overbeviste om, at deres tilstedeværelse vil berige vores serviceafdeling og forbedre vores evne til at levere den høje standard af service, som vores kunder forventer og fortjener.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din næste serviceopgave.

Gazelle 2023 - Et symbol på vores fremgang!

Gazelle 2023

23. November 2023

For tredje år i træk har NOS A/S haft den ære at blive udnævnt som en Gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen. Den prestigefyldte Gazellepris, bliver uddelt til landets hurtigst voksende virksomheder. Det er en flot anerkendelse af NOS A/S vedvarende succes og engagement.

Gazelleprisen er en stor begivenhed for dansk erhvervsliv, NOS A/S er stolte over at være blandt de udvalgte virksomheder, der anerkendes for deres imponerende vækst og indflydelse på erhvervslivet.

Vi ser frem til den officielle Gazellekåring 2023 i aften, hvor vi sammen med andre toneangivende virksomheder vil blive hyldet for vores succes. Det er en ære at være blandt landets elite af vækstvirksomheder, og det motiverer os til at fortsætte vores stræben efter at være førende indenfor løftegrej og stålwire.

Vi ønsker at rette en særlig tak til vores kunder, partnere og dedikerede medarbejdere. Uden jeres støtte og tillid ville denne anerkendelse ikke være mulig. Vi ser frem til at fortsætte vores positive udvikling.

HI Tech & Industry Scandinavia 2023

HI messen

06. September 2023

Møde industriens førende virksomheder på HI Tech & Industry Scandinavia 

NOS A/S udstiller på HI Tech & Industry Scandinavia 2023, og vil gerne inviterer dig til at besøge vores stand H6144, fra den 3. til 5. oktober 2023. Vi står klar til at præsentere vores nyeste løfteprodukter og løsninger. Vi vil gerne tilbyde dig gratis billetter til arrangementet, så kom og mød NOS A/S på stand H6144 i MCH.

Gratis billetter til HI messen 2023

Her kan du bestil en gratis billet til Transport 2023, husk at skriv koden hi23-28143 i feltet ”Invitationskode”.

Transport 2023

Mød Nos A/S på Transportmessen 2023

19. April 2023

Mød os på transportmessen d. 20 – 22 april 2023

Gå ikke glip af Skandinaviens førende fagmesse for transport. Vi giver gratis billetter til Transport 2023. Så kom og mød NOS A/S på stand C2672 i MCH Messecenter Herning den 20, 21 og 22 april og få en snak med os om løftegrej til din branche. Vi kommer med en masse spændende løfteprodukter.

Gratis billetter til Transport 2023

Her kan du bestil en gratis billet til Transport 2023, husk at skriv koden NOS2023 i feltet ”Invitationskode”.

Pressemeddelelse

6. December 2022

Grene Wind Industry Supplies A/S (Grene WIS) har erhvervet en stærk spiller inden for presenninger til den globale vindmølle industri med virkning fra den 01-12-2022

Grene WIS overtaget ejerskabet af Group MPASIA A/S med brandet Global Tarps, som er en stærk spiller indenfor presenninger til den globale vindmølle industri, herunder til tårne og andre øvrige anvendelsesformål til beskyttelse af både on- og offshore vindmøller.

MPASIA har et stort produkt kendskab, høj kvalitet og får produceret alle produkter på en topmoderne fabrik i Kina med 350 ansatte. MPASIA er blevet en ledende leverandør til vindmølleindustrien på globalt plan. En position som forventes yderligere styrket ved den nye sammenslutning.

Global Tarps

Bag Grene WIS står Bagger-Sørensen Equity A/S, en dansk familieejet virksomhedsgruppe, ejet af fjerdegeneration af Bagger-Sørensen familien. Familien har fokus på langsigtet værdiskabelse gennem stærke kunderelationer og har mere end et hundrede års succesfuld industri historie bag sig.

Læs hele pressemeddelelsen her 

 

For flere informationer kontakt venligst:

Christian Hansen
 +45 6155 1219
Grene Wind Industry Supplies A/S

NOS A/S er blevet kåret til Gazelle virksomhed

Nos gazelle 2022

28. Oktober 2022

Hvert år hyldes erhvervslivet, når Børsen kårer årets Gazelle virksomheder i Danmark

I år er NOS A/S atter blevet kåret, det er vel og mærket for 2. år i træk. Vi er derfor utroligt stolte og ydmyge over endnu en gang at modtage denne pris.

Hele teamet hos NOS A/S arbejder hver eneste dag på at levere høj kvalitet og god service til vores kunder, så derfor er vi utrolig glade for den anerkendelse, der ligger i en Gazellepris.

Stor tak til medarbejdere og samarbejdspartnere, som alle har været med til at gøre dette muligt.

Pressemeddelelse

14. Januar 2022

Med virkning fra den 01-01-2022 har Grene Wind Industry Supplies A/S (Grene WIS) erhvervet en stærk spiller inden for on- og offshore løfteudstyrs leverandør

Som en del af vækststrategien, har Grene WIS med støtte fra Core Capital overtaget ejerskabet af NOS A/S, en stærk spiller indenfor on- og offshore løfteudstyr samt specialudstyrs forretningen. NOS A/S har en stor produkt kendskab, høj kvalitet og stærke leverandørrelationer som har ført til stor ekspansion af forretningen og er blevet ledende spiller indenfor både vind, konstruktion, industri og marine. En position som vil blive yderligere styrket ved den nye sammenslutning.

Grene WIS er på en rejse mod at blive førende leverandør til den voksende vind installation og service forretning og vil med denne sammenslutning yderligere forstærke sin position. Grene WIS vil yderligere ekspandere ind i nye segmenter, hvor synergierne kan blive udnyttet, til endnu større glæde for vores nuværende og kommende kunder.

Med denne erhvervelse, fortsætter Grene WIS sin rejse hvor kunderne kan få endnu bedre service gennem en større udvalg, mere effektive processer, og en global fodaftryk.

Bag Grene WIS står Bagger-Sørensen Equity A/S, en dansk familieejet forretning ejet af fjerdegeneration af Bagger-Sørensen familien. Familien har fokus på lang tids værdiskabelse gennem stærke kunderelationer og har mere end et hundrede års succesfuld industri historie.

Det er vigtigt at fremhæve at NOS A/S forbliver på adressen i Horsens.

 

For flere informationer kontakt:

Claus Jensen
Adm. Direktør/Managing Director
NOS A/S
+45 2248 4364

Christian Hansen
CEO
Grene Wind Industry Supplies a/s
+45 61551219

Ny distriktschef hos NOS A/S

1. Oktober 2020

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Henrik Nicolajsen som vores nye distriktschef.

Henrik kommer med mange års salgserfaring i bagagen, heraf mere end 20 år i løftegrejsbranchen som salgsteknikker, salgskonsulent og salgschef.

Henrik startede sin karriere i Syd og Sønderjylland med besøg/salg ved maskinindustrien og relaterede industrier. Senere ved betonindustrien i Skandinavien. Han var med til at udvikle et helt nyt løftesystem til elementer i letbeton. Dette system fik også afsmittende virkning på montage i byggeindustrien. I begge brancher var han ansat som salgskonsulent.

Efter et par år i en helt anden branche blev han ”hentet tilbage” i løftegrejsbranchen som Key Account Manager for at stabilisere og løfte salget i vindmøllebranchen, hvor Henrik f.eks. var med til at implementere flere forskellige ankerpunkter i vindmøller.

Herefter fulgte nogle år som salgstekniker og salgschef i et andet selskab i løftegrejsbranchen.

Ny distriktschef hos NOS A/S
Nu er tiden kommet til et nyt kapitel for Henriks lange arbejdsliv indenfor løftegrejsbranchen, idet han fra i dag 1. oktober er ansat som distriktschef hos NOS A/S i Hatting ved Horsens. Han kommer primært til at betjene kunder indenfor fremstillingsindustrien, byggeri, transport, havne og stevedorevirksomheder. Hvis du vil aftale et besøg af Henrik, kan han kontaktes på tlf. 22804364 eller 7669 7070, – og på e-mail hni@nos-as.dk, eller sales@nos-as.dk.

NOS A/S - Hvordan vi forholder os til Coronavirus

13. Marts 2020
”Business as usual” hos NOS A/S Efter nye anbefalinger fra de danske Sundheds-myndigheder, har vi for en periode valgt delvist hjemmearbejde, i den udstrækning det er muligt. Vi er dog stadig i fuld drift,og forretningen vil fortsætte, som sædvanligt. Salg og teknisk support er fuldt ud tilgængelig, via hovednummeret og på e-mail.
Vores produktion, lager og serviceafdeling er parat til, at sikre forsendelse af ordrer og til udføre test/serviceopgaver. Så tøv endeligt ikke med at kontakte os, på på tlf. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk

NOS A/S er forhandler af VIPER - smøreapparat til stålwirer

10. Marts 2020

Vi er blevet distributør af VIPER, som er et smøreapparat til stålwirer.

VIPER smøreapparatet gør smøringen af dine stålwirer, en hel del nemmere og hurtigere.
Fordelene ved at bruge VIPER smøreapparat er blandt andet:
– Øget levetid på stålwiren
– Hvert et gram smørelse kommer på wiren
– Intet spild = intet griseri
– Wiren kan smøres fra en sikker afstand, plus mange andre
fordele.

Smøreapparatet kan fås i tre forskellige størrelser afhængigt af, hvor store stålwirerne der skal smøres er.

Tag et kig i vores nye brochure og læs mere om vores VIPER smøreapparat til stålwirer  HER

Kunne du godt bruge vores VIPER smøreapparat, så ring til os på tlf. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk

Tag også gerne et kig på vores nye brochurer HER

NOS A/S har Redningsflåde/Redningsbådskrog til Marine industrien

25. Februar 2020 Redningsflåde-/Redningsbådskrog er en kombineret automatisk slipkrog, som kan håndtere redningsbåde og redningsflåder op til en sikker arbejdsbelastning (SWL) på 3500 kg. Denne krog kan fungere som en automatisk slipkrog, som slipper, når båden ligger i vandet eller som en manuel slipkrog, hvor lasten skal være af krogen før frigivelse.
Denne krog vil også øge sikkerheden, da mandskabet kun skal koncentrere sig om èn krog i stedet for to, da der er ikke en ekstra krog, der svinger rundt ved sænkning, til fare for besætningen. Krogen kan også fås i variationer med en SWL på 2500 kg og 1500 kg. Ring til os og hør nærmere på tlf. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk

Vores katalog er frisk fra pressen

17. Februar 2020

Vi har nyt katalog på gaden!

Så er vores nye katalog kommet, og vi ser frem til at få det uddelt.

Er du også interesseret i at få et eksemplar? Så skriv en mail til os på sales@nos-as.dk  eller ring til os på tlf. 7669 7070 

NOS A/S tilbyder løfteåg til DIN opgave

12. Februar 2020

👷‍♂️Vi har løfteåg til dine løfteopgaver!👷‍♂️

Vi tilbyder blandt andet krydsåg, som er beregnet til håndtering af både, skurvogne, pavilloner og andre emner, der kræver skånsomme løft.

Vi har også et BIG BAG løfteåg, som er beregnet til håndtering af BIG BAG’s med truck eller i krankrog.

Vi har mange forskellige størrelser og typer løfteåg, så tøv ikke med at give os et kald på tlf. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk

Vi skal gøre alt, hvad vi kan for at finde den rigtige løsning til jeres løfteopgave.

Læs mere om vores løfteåg herunder:

NOS A/S tilbyder faldsikring til beskyttelse af dine medarbejdere/kollegaer

5. Februar 2020

Vil du også sikre dig selv og dine medarbejdere/kollegaer?

arbejder du og dine medarbejdere/kollegaer i potentielt farlige
arbejdssituationer?

Vi kan være med til at sikre jer, når I arbejder i højder og har brug for komfortabelt faldsikringsudstyr.
Vi tilbyder forskellige former for faldsikringsudstyr, feks. seler, bælter, faldblokke osv. Valg af faldsikringsudstyr afhænger af, hvor og i hvilken arbejdssituation udstyret skal bruges.

Så ring til os på tlf. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk , Så kan vi sammen finde frem til, hvilken løsning der passer bedst til jeres behov for faldsikringsudstyr.

NOS A/S tilbyder service og eftersyn

30. Januar 2020

😮Ser dine kæder også sådan ud?😮 Så er det nok tid til at få dem efterset! 🤓

Vi klarer alle typer af service og re-certificering af blandt andet kæder og hejseudstyr.
Vi udfører også de årlige lovpligtige eftersyn af løftegrej, kraner og anhugningsgrej iht. Arbejdstilsynets krav.

Når du køber udstyr hos os, sørger vi for at kontakte dig i god tid for at aftale en tid til eftersyn, inden fristen udløber.
Vi udfører eftersyn og test på vores værksted, eller vi kan komme til dig i vores testbil og udføre service og test på den ønskede adresse.

Vores testbil er udstyret med diverse standarddele, så vi kan udskifte og reparere slidte eller kasserede dele. Derved kan udstyret hurtigt være klar til brug, så jeres virksomhed undgår driftstab.

Trænger dit udstyr til service eller eftersyn, så giv os et kald på tlf. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk

Du kan også læse mere om vores service og eftersyn ved at tage et kig herunder:

NOS A/S tilbyder stålwirer

16. Januar 2020

Vi tilbyder stålwirer i mange størrelser og konstruktioner, og vi har helt sikkert stålwirer til DIN opgave.

Vi leverer stålwirer til bygge- og anlægsindustrien, det maritime, vindenergi og olie og gas industrien. Stålwirer anvendes bla. til løft, ophæng eller surring af tungt gods.

Om stålwiren skal være galvaniseret, rustfri, rotationsfri, med fiberhjerte eller med stålhjerte, kommer an på hvilken opgave der skal udføres.

Så giv os endelig et ring på tlf. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk , så kan vi guide og hjælpe til at finde den helt rigtige stålwire til DIN opgave!

P.S. Vi har også vores eget riggerværksted, så vi kan montere stålwiren med lige præcis det tilbehør, du ønsker!

NOS A/S ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår

19. December 2019

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

Næste år er vi klar til endnu et fantastisk år!

I forbindelse med julen og nytåret har vi lukket følgende dage: 24/12 – 25/12 – 26/12 – 31/12 – 1/1

NOS A/S tilbyder Kædesling i klasse 8, 10 og 12

17. December 2019

Vi kan også tilbyde kædesling i klasse 8, 10 og 12.

Kædeslingene kan sammensættes efter dit behov og ønske. Kædeslingene laves i 1, 2, 3 eller 4 grenet sling, og kan monteres med dit ønskede tilbehør, som f.eks. lastkroge, sikkerhedskroge eller opkorterkroge. Valget er dit!

Vores kædesling og tilbehør fås også i rustfrit stål.
Ring til os ring på
tlf. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk så finder vi sammen, den helt rigtig løsning til din opgave.

Vi laver også lovpligtige eftersyn på kæder og kædesling, og skal I have skiftet eller repareret kæden, gør vi også dette.

NOS A/S tilbyder løfteklør fra TERRIER

12. December 2019

Vi tilbyder løfteklør fra TERRIER.

TERRIER løfteklør kan blandt andet bruges til løft af stål, der ikke må ridses, fleksible løft med varierende vinkler, horisontale og vertikale løft osv.

Løftekløerne er produceret 100 % i EU, og der er garanti for en høj ydelse og lang holdbarhed.
TERRIERS 1. prioritet er sikkerhed og sikre løft. For at leve op til dette er alle klør testet med op til 2 gange deres løftekapacitet (WLL).

Løftekløerne overholder gældende standarder og reglementer, såsom: European Norm NEN 13155, American Norm ASME B30.20-2010, Australien Norm 4991 og Det Europæiske Maskindirektiv 2006/42/EC.

Ring på tlf. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk for at høre nærmere om vores løfteklør, eller andet løfteudstyr, som du står og mangler.

NOS A/S tilbyder lodslejder

10. December 2019

Mangler i en lodslejder?

Vi sælger ”ratmærkede” lodslejdere af god kvalitet og fremstillet efter gældende regler. Vores lodslejdere er monteret med fluorcerende trekanter ved trinene, så lodslejden er synlig i mørke.

Vi har hurtig levering på vores lodslejder, så du ikke skal vente for lang tid på din levering.

Ring i dag og hør nærmere, på tlf. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk 

NOS A/S tilbyder rustfrit løfteudstyr

5. December 2019

Skal du bruge løfteudstyr i rustfrit stål?

Vi har blandt andet rustfrie stålwirer, kæder, kædekomponenter, sjækler, vantskruer, karabinhager osv.

Rustfrit løfteudstyr anvendes i aggressive miljøer, hvor der er øget risiko for korrosion, eller f.eks. i forbindelse med fødevareproduktion.

Så har du brug for rustfrit udstyr der er godkendt til løft?
Så kontakt NOS A/S på tlf. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk

NOS A/S forhandler et stort udvalg af tovværk

3. December 2019

Vi kan tilbyde et stort udvalg af tovværk, uanset hvad du skal bruge det til!

Vi har tov i forskellige typer, såsom Nordic ocean 8 og Nordic winch master. Vi har også naturtov i sisal og manila.

Så uanset om du har en opgave med fortøjning, hejs, træk eller noget helt andet, så giv os et kald på tlf. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk så finder vi en løsning sammen.

NOS A/S tilbyder RHINO taljer

28. November 2019

🎉Vi præsenterer hermed vores manuelle RHINO Taljer!🎉

Vi forhandler RHINO taljer, som er et nyt kvalitetsprodukt på det danske marked. Dette produkt er et kvalitetsprodukt, til en utrolig fair pris.

RHINO taljernes kæder er produceret i EU og selve taljen, er samlet og testet i Tyskland. Det gode ved taljerne er, at de er nemme at servicere og vedligeholde.
RHINO taljerne kan bruges både til løft, træk og surring.

Hvis du vil vide mere om RHINO taljer og få et godt tilbud, så ring på tlf. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk

NOS A/S har et stort udvalg af stålwire

26. November 2019

Står du og skal bruge stålwirer? Så har vi helt sikkert noget til dig!

Hos NOS A/S har vi et stort udvalg af stålwirer og tilbehør. Vores stålwirer kan blandt andet fås rotationsfrie, rustfrie, galvaniseret, med stålhjerte osv.

Vi har mulighed for, på vores riggerværksted, at lave præcis den stålwire du ønsker. Vi sætter også tilbehør på din udvalgte stålwire, f.eks. Kan vi sætte kovse eller wiresko i, alt efter hvad dit ønske skulle være.

Giv os et kald på tel. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk

NOS A/S udfører tests & eftersyn

20. November 2019

👷‍♂️🎉 Vi udfører tests og eftersyn 🎉👷‍♂️

Vi udfører eftersyn af kraner, løfte- og anhugningsgrej. Vi kommer gerne ud og tester, om jeres udstyr lever op til gældende regler. Og vi er klar til at rette eventuelle fejl og mangler, der skulle være opstået.

Vi tilbyder også at udføre de lovpligtige eftersyn på jeres udstyr i henhold til Arbejdstilsynets regler og vi skal nok kontakte jer i god tid inden udstyret skal til eftersyn igen.

Vores service teknikere er certificeret af Kranbranchen, og er bl.a. derfor opdateret på gældende lovgivning og de nyeste krav.

Ring og hør nærmere om hvad vi kan gøre for dig på tlf. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk

NOS A/S har pallegafler til DIN løfteopgave!

15. November 2019

Vi tilbyder pallegafler til dine løfteopgaver

Vi har dansk producerede pallegafler til enhver løfteopgave. Vores pallegafler kan bruges til alle typer kraner, uanset om det er på lastbiler, skibe, eller en traverskran inde i en fabrikshal, – skal du håndtere pallegods, så er det hos NOS A/S du skal købe dine pallegafler!

Vi stræber altid efter at kunne levere kvalitets udstyr, så du kan trygt handle hos os.

Ring og hør nærmere og hvad vi kan gøre for dig på tlf. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk

Vidste du godt at NOS A/S har eget riggerværksted?

8. November 2019

Er du nysgerrig efter at se hvad vi laver på vores riggerværksted?

Vi har lavet en lille video hvor vi viser lidt af det vi kan lave.
I videoen viser vi hvordan man overbrænder og spidser stålwirer og laver en splejsning.

Ring på tlf. 7669 7070 for at høre nærmere, eller send en mail til sales@nos-as.dk

Læs mere om hvilke services vi kan tilbyde udover vores riggerværksted, herunder:

NOS A/S tilbyder anoder til skibe

6. November 2019

Vi har også anoder på lager!

Vi tilbyder anoder til skibe, offshore- og havneinstallationer.
Skibe, offshore- og havneinstallationer skal beskyttes mod korrosion.
Vi sælger anoder til korrosionsbeskyttelse i zink & aluminium.

Vi tilbyder også elektrolytiske antifouling anoder. Disse anoder beskytter imod organisk vækst, som fører til begroninger i rør og tanke. Rengøring, eller I mange tilfælde udskiftning af komplette rørsektioner, kan være et tidskrævende og dyrt problem.

Kontakt os endelig hvis du vil have et godt tilbud, på tlf. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk

NOS A/S Tilbyder surringer

1. November 2019

NOS A/S har surringer, der holder!

Vi har lige fyldt lageret op med båndsurringer. Vi tilbyder kvalitets bånd-, bil-, varevogns-, lastbils- og trailersurringer.

Surringer i en god kvalitet er grundlaget for en lovlig og sikker fastgørelse af dit gods, og som chauffør er det vigtigt at kunne stole på, at udstyret lever op til disse krav.

Vi tilbyder surringer i mange forskellige længder og til enhver transportopgave uanset, om det er bånd- eller kædesurringer.

Ring til os og hør nærmere omkring hvad vi kan gøre for dig, på tlf. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk

NOS A/S tilbyder tape til korrosionsbeskyttelse.

30. Oktober 2019

Har du brug for korrosionsbeskyttelse?

Vi har anti-korrosionstape, som er både vand, salt, syre og base afvisende. Tapen er designet til at beskytte overjordiske stålkonstruktioner, underjordiske og nedsænkede konstruktioner, som for eksempel: vand, gas og olie rørledninger etc.

Tapen hverken sprækker, skaller eller hærdes og kan bruges under vand til for eksempel nedsænkede dele af kajvægge, broer og bådebro pæle.

Tapen er miljøvenlig og brugbar i temperaturer fra -40°C til +84°C

Lyder vores anti-korrosionstape som noget du kunne bruge, så tøv ikke med at ringe til os på tlf. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk

NOS A/S nyheder - Skal du bruge løftegrej?

25. Oktober 2019

Skal du bruge løftebånd og rundsling?

Løftebånd og rundsling kan bruges til rigtig mange former for løft, fra de små løft, til de meget større og mere komplicerede løft.

Vi tilbyder løftebånd og rundsling til løft af alt fra 1 til 500 tons. Vores løftebånd og rundsling er lavet af polyester, men vi tilbyder også af andre og stærkere typer af fiber, som f.eks. Dyneema®. Af rundsling laver vi f.eks. også flere grenede løftesling af, som er et lettere og rigtig godt alternative til kædesling.

Så har du behov for at løfte en byrde, så skal vi nok finde en løsning der passer til dit behov.

Ring på 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk

NOS A/S tilbyder også faldsikringsudstyr.

22. Oktober 2019

NOS A/S vægter sikkerhed meget højt, så derfor tilbyder vi også faldsikringsudstyr.

Sikkerhed er en vigtig faktor på en arbejdsplads, især når arbejdet foregår i højder.
For eksempel i bygge- og anlægsbranchen, bliver der tit arbejdet i højder, hvor der kræves at medarbejdere er forsvarligt beskyttet mod nedstyrtning. Byggepladser ændres kontinuerligt, som arbejdet skrider frem, derfor skal faldsikrings løsninger også være alsidige. Samtidig bliver der kontinuerligt overvåget produktivitet og udgifter, så faldsikringsudstyret skal både være bekvemt, nemt at bruge og økonomisk.

Vi tilbyder eksempelvis faldsikringsseler, sikkerhedsbælter, faldblokke og andre typer af redningsudstyr.

Har du en speciel forespørgsel, kan vi sikkert også klare det. Ring til os i dag på tel. 76697070 eller send en mail til sales@nos-as.dk, så finder vi den rette løsning sammen.

Se mere om vores faldsikringsudstyr herunder:

NOS A/S tilbyder alt i løftegrej, også de mindre dele.

16. Oktober 2019

I denne uge præsenterer vi vores YOKE svirveløjebolte.

Vi forhandler bla. YOKE svirveløjebolte, som er et høj kvalitets smedet produkt. I serien ’Yellow point’ er arbejdsbelastningen for alle svirvler 100 % ved temperaturer mellem -40⁰C og 100⁰C, 85% ved temperaturer mellem 100⁰C og 200⁰C og stadig 75% ved 350⁰C. Og under tests bliver de udsat for 2,5 gange den tilladte arbejdsbelastning.

Alle løftepunkter opfylder desuden kravene i maskindirektivet og ASME-standard B30.26.

Har du brug for svirvler eller andet løftegrej, så kontakt os gerne på tfl. 7669 7070 eller send en mail på sales@nos-as.dk

NOS A/S udfører lovpligtige eftersyn på bl.a. kraner

10. Oktober 2019

Når kraner skal testes, skal have udført lovpligtigt eftersyn, eller har gennemgået reparationer på de bærende dele, så bliver der lavet en belastningsprøve.

Til belastningsprøven bruger vi ofte ”water bags”, da de er nemme at transportere, nemt kan pakkes ned igen, og de største af dem kan indeholde op til 100 tons vand. Mellem ”water bag” og kran, bliver der monteret et dynamometer, så det kan overvåges, hvor mange tons der bliver løftet. Kranerne bliver belastningsprøvet, så man kan sikre, at de stadig lever op til løftekapaciteten samt gældende krav og regler.

Vi udfører også eftersyn på blandt andet surringsgrej, taljer, faldsikringsudstyr og stiger. Skal du også snart have testet dit grej?

Så ring eller skriv til os på tlf. 7669 7070 e-mail. service@nos-as.dk

Se hvad vi ellers kan tilbyde af service herunder:

NOS A/S Tilbyder donkrafte og tilbehør

7. Oktober 2019

Skal du også have løftet eller trukket?

På billedet bliver der brugt donkrafte til at løfte en bro. I dette tilfælde bliver der brugt donkrafte med låsemøtrik, så donkraften bliver låst fast uden hydraulisk tryk, da donkraften ellers kunne miste tryk og derved få lasten til at synke.

På billedet vises bare én af de situationer, hvor donkrafte kan bruges. Vi forhandler BVA donkrafte, med tilhørende pumper, både manuelle, elektriske, eller benzindrevne. Donkraftene er bygget til at kunne løfte helt op til 1000 tons!

Kontakt os og få et godt tilbud på donkrafte og tilbehør, vi sidder klar ved telefonen 7669 7070

Og tjek gerne hvad vi ellers kan tilbyde indenfor donkrafte og pumper:

NOS A/S er blevet autoriseret af søfartsstyrelsen - Kategori B

3. Oktober 2019

NOS A/S er blevet autoriseret af Søfartsstyrelsen til at lave eftersyn på hejsemidler og lossegrej – kompetent person kategori B.

Når vi laver eftersyn, bliver grejet testet om det lever op til Søfartsstyrelsens krav og Arbejdstilsynets gældende regler.

Efter hvert eftersyn bliver det godkendte udstyr forsynet med skilte, mærkater eller farvekodet, hvad end der måtte være kravet til det enkelte produkt eller branche. Dette gør det muligt at se, hvornår udstyret er godkendt, og endvidere vil vores klienter få adgang til vores CERTNOS-database, hvor de individuelle certifikater vil være tilgængelige.

Kontakt os gerne hvis du skal have lavet eftersyn på jeres hejsemidler, lossegrej eller andet løftegrej.

Vi sidder klar ved tlf. 7669 7070 og e-mail sales@nos-as.dk

Derudover kan du læse på vores service og eftersyns side side hvad vi ellers tilbyde:

Mangler du også tovværk? så har vi det her hos NOS A/S

2. Oktober 2019

Vi kan tilbyde et stort udvalg af tovværk, uanset hvad du skal bruge det til!

Vi har tov i forskellige typer, såsom Nordic ocean 8 og Nordic winch master. Vi har også naturtov i sisal og manila.

Så uanset om du har en opgave med fortøjning, hejs, træk eller noget helt andet, så giv os et kald på 7669 7070, så finder vi en løsning sammen.

Tag også kig på vores Tovværk og se hvad vi ellers kan tilbyde:

NOS A/S forhandler blandt andet sjækler

30. September 2019

Har du brug for løfteudstyr! Så har vi et stort udvalg!

Hos NOS A/S har vi et bredt sortiment af løfteudstyr, herunder blandt andet sjækler.

Sjækler bliver brugt i forbindelse med for eksempel løfteopgaver og statiske systemer. Vi tilbyder sjækler i mange forskellige størrelser, fra 0,33 ton og op til 2500 ton.

Vi sælger GUNNEBO sjækler specifik til offshore brug. GUNNEBOs sjækler er godkendt i henhold til DNV 2.7-1.

Har du brug for sjækler eller andet løfteudstyr, så giv os et kald på 7669 7070

Tag også et kig på vores kapitel omkring sjækler, for at se hvad vi ellers kan tilbyde.

NOS A/S nyheder - Vi har lavet en video, omkring hvad vi kan lave på vores riggerværksted!

27. September 2019

😁💪Vi har eget riggerværksted! 💪😁

Vi laver alt slags riggerarbejde i vores værksted.
Vi har lavet en lille video, så I kan se, hvad vi kan lave på vores værksted. I videoen kan I se, hvordan vi kapper stålwirer og laver en splejsning.

Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe med netop din opgave, så ring på tel. 7669 7070

For at vide mere om hvad vi kan tilbyde af services så læs mere HER:

NOS A/S tilbyder stålwirer og riggerværksted

23. September 2019

Står du og skal bruge stålwirer? Så har vi helt sikkert noget til dig!

Hos NOS A/S har vi et stort udvalg af stålwirer og tilbehør. Vores stålwirer kan blandt andet fås rotationsfrie, rustfrie, galvaniseret, med stålhjerte osv.

Vi har mulighed for, på vores riggerværksted, at lave præcis den stålwire du ønsker. Vi sætter også tilbehør på din udvalgte stålwire, f.eks. Kan vi sætte kovse eller wiresko i, alt efter hvad dit ønske skulle være.

Ring og hør nærmere om vores stålwirer på tel. 7669 7070

Tag et kig på vores stålwire & tilbehør.

NOS A/S nyheder - Vi leverer GUNNEBO GRABIQ kæder hvis de gamle skal udskiftes

20. September 2019

Hvis dine kæder ikke lever op til kravene ved det årlige eftersyn eller ikke længere lever op til dine behov, kan vi f.eks. levere dig nogle nye GUNNEBO GRABIQ kæder!

Vi sælger kæder i de fleste længder, og kæderne kan tilpasses med ønsket tilbehør. Som for eksempel ovalring, topkrog, garniturering o.l.
Vores kæder er lavet af specielt højstyrke stål, dette betyder, at kæderne har en høj slidstyrke, lang levetid ved korrekt brug, meget høj styrke og en lav vægt.

Disse GUNNEBO GRABIQ kæder er f.eks. 10 meter lange, og hver kæde har en løftekapacitet på 27 ton!

Så uanset om du er på udkig efter flere kæder eller skal have de gamle udskiftet, så har vi kæderne klar til dig.

Ring i dag og hør nærmere på tel. 7669 7070

Tag også gerne et kig på vores Løftekæder HER:

NOS A/S Nyheder - Vi Laver eftersyn på kæder

18. September 2019

😮Ser dine kæder også sådan ud?😮 Så er det nok tid til at få dem efterset! 🤓

Vi klarer alle typer af service og re-certificering af blandt andet kæder og hejseudstyr.
Vi udfører også de årlige lovpligtige eftersyn af løftegrej, kraner og anhugningsgrej iht. Arbejdstilsynets krav.

Når du køber udstyr hos os, sørger vi for at kontakte dig i god tid for at aftale en tid til eftersyn, inden fristen udløber.
Vi udfører eftersyn og test på vores værksted, eller vi kan komme til dig i vores testbil og udføre service og test på den ønskede adresse.

Vores testbil er udstyret med diverse standarddele, så vi kan udskifte og reparere slidte eller kasserede dele. Derved kan udstyret hurtigt være klar til brug, så jeres virksomhed undgår driftstab.

Trænger dit udstyr til service eller eftersyn, så giv os et kald på 7669 7070

Du kan også læse mere om vores service og eftersyn  HER:

NOS A/S nyheder - Vi er at finde på IMPA messen

11. September 2019

Så er vi i gang med 2. dagen på IMPA messen i London.🤝

Der har været mange forbi vores fine stand, hvor vi har fortalt om vores produktprogram og hvad vi kan tilbyde af services.

Hvis du har spørgsmål om vores produkter, så sidder vores kollegaer klar ved telefonen, fang dem på tel. 7669 7070

NOS A/S Nyheder - Vi Forhandler manuelle RHINO taljer

4. September 2019

🎉Vi præsenterer hermed vores manuelle RHINO Taljer!🎉

Vi forhandler RHINO taljer, som er et nyt kvalitetsprodukt på det danske marked. Dette produkt er et kvalitetsprodukt, til en utrolig fair pris.

RHINO taljernes kæder er produceret i EU og selve taljen, er samlet og testet i Tyskland. Det gode ved taljerne er, at de er nemme at servicere og vedligeholde.
RHINO taljerne kan bruges både til løft, træk og surring.

Hvis du vil vide mere om RHINO taljer og få et godt tilbud, så ring på 7669 7070, så sidder vi klar.

NOS A/S nyheder - Vi deltager på IMPA messen d.10 -11 September

2. September 2019

Vi er at finde på IMPA messen d.10 – 11 September

Messen er i QE II Exhibition Center i London og vi ser frem til, at møde nye og gamle kunder. Vi er klar til at vise jer vores produktprogram, samt fortælle, hvilke øvrige ydelser vi kan levere indenfor re-certificering, belastningsprøver etc.

På messen deltager Claus Jensen og Tom Kloster Fyllgraf.
Tag et kig på vores hjemmeside og se hvad vi kan tilbyde. Hvis du har spørgsmål eller andet, så sidder vi klar på telefon 7669 7070.

NOS A/S nyheder - Vi leverer kabellægnings udstyr

29. August 2019

Så har vi igen leveret et stort parti kabellægningsudstyr til en af vores eksportkunder.

I dette parti indgik der bla. 8000 meter Nordic 8 Combination tov, samt diverse dræg, – Pyramide ankre og Mushrooms.
Vi arbejder altid på at indfri vores kunders ønsker og behov.

Lyder det spændende, så giv os et kald på 76697070. Vi kan også finde en løsning til din næste opgave.

NOS A/S deltog i Beringstafetten

28. August 2019

Alle os hos NOS A/S vil gerne takke Beringsstafetten for et vel afviklet arrangement, samt alle deltagere, publikum, sponsorer og frivillige.

Vi havde en dejlig aften og vi ser med glæde frem til 2020 og forhåbenligt bedre løbetider, men vigtigst af alt nogle hyggelige timer

NOS A/S nyheder - Vi deltager i Beringsstafetten

27. August 2019

💪🏅I dag er vi at finde på Beringsstafetten 💪🏅

Det er første gang vi deltager, så vi glæder os til at kæmpe for sejren og få nogle hyggelige timer sammen.

Kom endelig forbi og hep på os. 🎉

Modulift løfteåg leveret af NOS A/S i aktion med løft af møllevinger.

23. Januar 2019

Skønne sommerbilleder ombord på Zitons Wind Pioneer. Løft af vindmøllevinger med 18mtr, WLL 110 ton, Modulift løfteåg leveret af NOS A/S.

Hos NOS A/S står vi altid klar med råd og vejledning, samt tilbud på løfteåg og andet løfteudstyr, som I måtte have behov for.

Glædelig Jul fra os her ved NOS A/S

21. December

Nyheder NOS A/S

NOS A/S hjælper kunderne alle ugens dage.

20. November

Hos NOS er vi der for kunderne alle ugens 7 dage, som i dette tilfælde hvor en glad kunde kunne få fremstillet kædesurringer lørdag formiddag.

 

NOS A/S nyheder - Vi leverer wirestropper.

14. November

NOS A/S fremstiller og leverer alle typer og størrelser af wirestropper, som f.eks. disse med dia. 64mm og en brudstyrke på 301 ton 

Vi er klar til at besvare jeres forespørgsler på tel. 7669 7070 / sales@nos-as.dk

Hvis du vil se mere på vores udvalg af produkter, kan du downloade vores katalog herunder:

NOS A/S nyheder - Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen på besøg hos NOS A/S.

6. November

I går var beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen på virksomhedsbesøg hos NOS A/S.


På mødet blev det bla. drøftet, hvorfor der ikke stilles ens krav fra Arbejdstilsynet og Søfartsstyrelsen til certificering af de medarbejdere, der skal efterse og godkende løftegrej og kraner, på hhv. landjorden og på danske skibe.

NOS A/S Nyheder - Vi leverer 125 ton nye ankerkæder .

12. Oktober

I sidste uge leverede NOS A/S 125 ton nye ankerkæder i diameter 87mm, svarende til 5 fyldte containere.

Har I behov for ankre, ankerkæder og tilbehør, så kontakt vores salgsafdeling på 7669 7070, sales@nos-as.dk

Hvis du vil se nærmere på vores reservedels katalog for ankre, ankerkæder og tilbehør, kan du downloade det herunder

Specialwirer og Kasteblokke fra NOS A/S

6. September

NOS A/S leverer 2500m, 26mm Rotationsfri wire og kasteblokke til kabellægningsprojekt


Vi er også klar til at hjælpe jer ved hasteopgaver, uanset om det er stålwirer eller andet udstyr I mangler

Nordic Winch Master

22. August 2018

Nordic Winch Master – Den perfekte spilline for skibsejere og operatører, som kræver et ekstremt stærkt, flydende reb med utrolig god slidstyrke til en attraktiv pris.

Særdeles velegnet til brug på fortøjningsspil og i overensstemmelse med OCIMF fortøjningsline til tankskibe.
Disse to spoler på 68 mm x 110 meter med splejset øje i begge ender er benyttet som spilline på en færge, der sejler her i Nordeuropa.

I er meget velkomne til at kontakte vores salgsteam ved yderligere spørgsmål og anmodninger omkring Nordic Winch Master eller de øvrige fortøjningsreb, NOS A/S kan tilbyde.

NOS A/S Nyheder - Vi leverer modulift løfteåg.

9. Juli 2018

NOS A/S har netop leveret dette Modulift løfteåg, med WLL på 110 ton, samt en max spændvidde på 18 meter.
Vi kan fra Modulift levere løfteåg med WLL fra 2 til 5000 ton og med spændvidde helt op til 100 meter.

Som navnet Modulift indikerer er løfteågene modulopbygget og kan derfor konfigureres i mange udgaver, så de tilpasses den enkelte opgave bedst og sikrest muligt.

Medarbejderne hos NOS A/S står klar med råd og vejledning samt tilbud på løfteåg og andet løfteudstyr, som I måtte have behov for.

NOS A/S nyheder - NOS A/S OVERTAGES AF JENSEN OFFSHORE HOLDING A/S

5. Juli 2018

Efter ni års drift under fælles ejerskab vil NOS A/S fremover være samlet under én ejer, Jensen Offshore Holding ApS. NOS A/S har tidligere været ejet af dette firma sammen med tre øvrige aktionærer, nemlig CEO Holding ApS samt to maltesiske selskaber, Calpac Traders Limited og Salvo Grima Group Limited.
Bag Jensen Offshore Holding ApS er administrerende direktør i NOS A/S, Claus Jensen.

”Det var i den bedste interesse for alle parter at gennemføre denne handel, da de sælgende parter ønskede at konsolidere deres kerneforretninger, mens vi glæder os til at gå skridtet videre med at opdyrke nye kundetyper og kundesegmenter. Vi ser det som en klar styrkelse for vores kunder og leverandører, og vi er alle enige i, at det også er det bedste for såvel vores medarbejdere som de sælgende parter,” siger administrerende direktør Claus Jensen.

Det maltesisk ejede Calpac Traders Limited er skibsagenter, skibsmæglere samt registrerer fartøjer under det maltesiske flag, mens den anden maltesiske investor Salvo Grima Group Limited er Maltas ledende skibshandler og leverandør til yachtsegmentet. CEO Holding ApS ejes af Carl Erik Olsen, som arbejder som uafhængig entreprenør med speciale indenfor undervands kabellægning.

Gunnebo GrabiQ kædesæt fra NOS A/S

4. Juli 2018

NOS A/S har netop leveret disse 2 Gunnebo GrabiQ kædesæt
Specifikationer:
26mm kæde, benlængde 5 mtr., monteret med opkorterkroge samt sikkerhedskroge, løftekapacitet 37,1 ton.
Lad os høre fra jer hvis I også har behov for løftekæder, eller andet løftegrej.

Tom Kloster Fyllgraf vender hjem til NOS A/S

2. Juli 2018

Det er med stor glæde, at vi hos NOS A/S har kunnet sige ”velkommen hjem igen” til Tom Kloster Fyllgraf.

Tom er pr. 1/7 2018 tiltrådt en ny stilling hos os, som teknisk og kommerciel chef, og overtager i den forbindelse det daglige ansvar for de interne salgs- og indkøbsfunktioner, samt lager og service.
Derudover vil han også overtage det overordnede salgsansvar for nogle af kunderne.

NOS A/S Agent for IRM fendere.

26. Juni 2018

Hos NOS er vi stolte over at være blevet udvalgt som agent for den store indiske fenderproducent IRM.

IRM producerer et bredt program af havnefendere og tilbehør, såsom Pullerter, beslag, etc.
Derudover producerer de forskellige former for flydende fendere, – som både sælges og lejes ud, – Europa lageret ligger i Rotterdam.

Splejsning af fibertov.

21. Juni 2018

Hvis du nogensinde har splejset et fibertov, ved du det kræver færdigheder. Men forestil dig så, hvordan det ville være at splejse en stålwire som denne – det kræver håndværk!

Vores team har mange års erfaring med splejsning af tovværk og stålwirer, og de mestrer det til absolut perfektion.
Hos NOS A/S supporterer vores kunder med en meget bred vifte af ydelser, og vi kan tilbyde dig stort set alt indenfor Stålwirer, Tovværk, Løfte- og Surringsgrej.

Zink Anoder til kunde i Nordøsteuropa.

18. Juni 2018

Har du en dokning af et skib i den nærmeste fremtid, hvor du er sikker på at skifte dets anoder?

Vi sender regelmæssigt vores Zink Anoder til kunder over hele verden, ligesom med disse 100 stk. 10,2 kg anoder som vi har sendt til en kunde i Nordøsteuropa – Zink Anodes – NOS A/S

Er I på udkig efter en lignende størrelse af Zink Anode, eller måske en helt anden størrelse eller type? Så skal I ikke tøve med at kontakte en af vores specialister med jeres næste forespørgsel.

NOS A/S Leverer 200 ton Løfteåg.

17. Maj 2018

NOS A/S leverer 200 ton løfteåg til brug ved skrotning af vindmøller.

Mangler I også et løfteåg, stort eller lille? Vi står altid klar til at hjælpe jer.
Kontakt vores salgsafdeling på 7669 7070, eller e-mail sales@nos-as.dk

Glædelig jul & godt nytår.

23. December 2017

Hos NOS A/S går vi gerne den ekstra mil for at sikre kunden den helt rette løsning.

1. November 2017

Vi har netop lavet en genlevering på 4 gange 71 mm stålwire! Bare for at sætte det i perspektiv, så snakker vi knap 4 tons, ja du læste rigtigt, 4 TONS fordelt på 4 wirer. Kunden var så tilfreds med vores første leverance at der blev lavet en genbestilling uden tøven.

Skal vi også prøve at løse en af dine opgaver, så giv os et kald på 7669 7070 eller skriv til os på sales@nos-as.dk – Vi er altid klar på at finde den helt rette løsning til lige netop din opgave.

Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder.

April 2017

Hos NOS A/S hjælper vi vores kunder med stort og småt, her er hele firmaet foreviget omkring en ordre, der er klar til levering.

Opdatering af vores hjemmeside

Januar 2017

Vi har opdateret vores design og hjemmesiden fungerer nu også på tablets og mobiltelefoner. Vi har de seneste par måneder arbejdet på et redesign af vores hjemmeside og det glæder os, at vi nu kan lancere vores nye side.

Her finder du et frisk design, samt en ændret struktur der er nemmere at navigere i og hvor der er mere fokus på det, der er i din interesse. Vi har prioritere brugervenlighed og relevant information, selvfølgelig pakket ind i et lækkert nyt design. Du vil kunne tilgå siden på Dansk eller Engelsk.

Glædelig jul & godt nytår.

December 2016

Vi ønsker vores kunder, forretningsforbindelser samt venner af huset en glædelig jul og alt godt i det nye år. Vi takker samtidig for året, der er gået, og ser frem til et fortsat godt samarbejde i 2017.
Med julehilsen fra teamet hos NOS A/S

November 2016

Vi kan se tilbage på et travlt, men yderst tilfredsstillende år, og vore medarbejdere har en stor del af æren for successen. Uden deres indsats ville NOS A/S ikke være, hvor vi er i dag. Vi har derfor valgt at styrke vores salgsafdeling inden for Olie og Gas samt den Maritime sektor og har pr. 1. november 2016 ansat Henning Ibsen. Henning kommer med en bred erfaring og et dybdegående kendskab til rederi- og shipping branchen som helhed, som han har oparbejdet gennem de seneste 42 år.

Han kender alt til de forhold, som dagligt skaber udfordringer hos kunderne og denne viden og erfaring anvendes som inspiration, når Henning har sin gang hos kunderne. Dette tjener til dels til udviklingen af nye løsningsmodeller, men også en vurdering af de muligheder, der konkret kan skabe økonomisk værdi for kunden.

NOS A/S vil derfor fremtidigt være i stand til, udover naturligvis vort generelle koncept omkring surrings udstyr, løftegrej, stålwirer og tovværk mm., også kunne tilbyde specifikke emner inden for skibsreservedele (til dæk og maskine) og i øvrigt hertil relaterede emner, eksempelvis skrog anoder og lignende.
Vi ser frem til et godt og udbytterigt samarbejde, som vi ved vil komme vore kunder til gode.

Ring til os og få et godt tilbud

Vi sidder altid klar til at hjælpe med jeres specifikke opgave
Ring på tel. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk

Martin Qvist - Nos A/S salgskonsulenter

Martin Qvist Tyron

winnie-huang-tinglef-nos-as-salgskonsulenter

Winnie Huang Tinglef

Sandra Hansen

Sandra Hansen

sanne-soerensen-nos-as-salgskonsulenter

Sanne Sørensen

19. December 2019

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

Næste år er vi klar til endnu et fantastisk år!

I forbindelse med julen og nytåret har vi lukket følgende dage: 24/12 – 25/12 – 26/12 – 31/12 – 1/1