');

Nyheder

Modulift løfteåg leveret af NOS A/S i aktion med løft af møllevinger.

Nyheder NOS A/S
Nyheder NOS A/S

23. Januar 2019

Skønne sommerbilleder ombord på Zitons Wind Pioneer. Løft af vindmøllevinger med 18mtr, WLL 110 ton, Modulift løfteåg leveret af NOS A/S.

Hos NOS A/S står vi altid klar med råd og vejledning, samt tilbud på løfteåg og andet løfteudstyr, som I måtte have behov for.

Glædelig Jul fra os her ved NOS A/S

21. December

Nyheder NOS A/S

NOS A/S hjælper kunderne alle ugens dage.

Nyheder NOS A/S

20. November

Hos NOS er vi der for kunderne alle ugens 7 dage, som i dette tilfælde hvor en glad kunde kunne få fremstillet kædesurringer lørdag formiddag.

 

NOS A/S leverer wirestropper.

14. November

NOS A/S fremstiller og leverer alle typer og størrelser af wirestropper, som f.eks. disse med dia. 64mm og en brudstyrke på 301 ton 

Vi er klar til at besvare jeres forespørgsler på tel. 7669 7070 / sales@nos-as.dk

Hvis du vil se mere på vores udvalg af produkter, kan du downloade vores katalog herunder:

Nyheder NOS A/S

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen på besøg hos NOS A/S.

6. November

I går var beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen på virksomhedsbesøg hos NOS A/S.


På mødet blev det bla. drøftet, hvorfor der ikke stilles ens krav fra Arbejdstilsynet og Søfartsstyrelsen til certificering af de medarbejdere, der skal efterse og godkende løftegrej og kraner, på hhv. landjorden og på danske skibe.

NOS A/S leverer 125 ton nye ankerkæder .

12. Oktober

I sidste uge leverede NOS A/S 125 ton nye ankerkæder i diameter 87mm, svarende til 5 fyldte containere.

Har I behov for ankre, ankerkæder og tilbehør, så kontakt vores salgsafdeling på 7669 7070, sales@nos-as.dk

Hvis du vil se nærmere på vores reservedels katalog for ankre, ankerkæder og tilbehør, kan du downloade det herunder

Nyheder NOS A/S

Specialwirer og Kasteblokke fra NOS A/S

Nyheder NOS A/S
Nyheder NOS A/S
Nyheder NOS A/S

6. September

NOS A/S leverer 2500m, 26mm Rotationsfri wire og kasteblokke til kabellægningsprojekt


Vi er også klar til at hjælpe jer ved hasteopgaver, uanset om det er stålwirer eller andet udstyr I mangler

Nordic Winch Master

22. August 2018

Nordic Winch Master – Den perfekte spilline for skibsejere og operatører, som kræver et ekstremt stærkt, flydende reb med utrolig god slidstyrke til en attraktiv pris.

Særdeles velegnet til brug på fortøjningsspil og i overensstemmelse med OCIMF fortøjningsline til tankskibe.
Disse to spoler på 68 mm x 110 meter med splejset øje i begge ender er benyttet som spilline på en færge, der sejler her i Nordeuropa.

I er meget velkomne til at kontakte vores salgsteam ved yderligere spørgsmål og anmodninger omkring Nordic Winch Master eller de øvrige fortøjningsreb, NOS A/S kan tilbyde.

NOS A/S leverer Modulift løfteåg.

9. Juli 2018

NOS A/S har netop leveret dette Modulift løfteåg, med WLL på 110 ton, samt en max spændvidde på 18 meter.
Vi kan fra Modulift levere løfteåg med WLL fra 2 til 5000 ton og med spændvidde helt op til 100 meter.

Som navnet Modulift indikerer er løfteågene modulopbygget og kan derfor konfigureres i mange udgaver, så de tilpasses den enkelte opgave bedst og sikrest muligt.

Medarbejderne hos NOS A/S står klar med råd og vejledning samt tilbud på løfteåg og andet løfteudstyr, som I måtte have behov for.

NOS A/S OVERTAGES AF JENSEN OFFSHORE HOLDING A/S

5. Juli 2018

Efter ni års drift under fælles ejerskab vil NOS A/S fremover være samlet under én ejer, Jensen Offshore Holding ApS. NOS A/S har tidligere været ejet af dette firma sammen med tre øvrige aktionærer, nemlig CEO Holding ApS samt to maltesiske selskaber, Calpac Traders Limited og Salvo Grima Group Limited.
Bag Jensen Offshore Holding ApS er administrerende direktør i NOS A/S, Claus Jensen.

”Det var i den bedste interesse for alle parter at gennemføre denne handel, da de sælgende parter ønskede at konsolidere deres kerneforretninger, mens vi glæder os til at gå skridtet videre med at opdyrke nye kundetyper og kundesegmenter. Vi ser det som en klar styrkelse for vores kunder og leverandører, og vi er alle enige i, at det også er det bedste for såvel vores medarbejdere som de sælgende parter,” siger administrerende direktør Claus Jensen.

Det maltesisk ejede Calpac Traders Limited er skibsagenter, skibsmæglere samt registrerer fartøjer under det maltesiske flag, mens den anden maltesiske investor Salvo Grima Group Limited er Maltas ledende skibshandler og leverandør til yachtsegmentet. CEO Holding ApS ejes af Carl Erik Olsen, som arbejder som uafhængig entreprenør med speciale indenfor undervands kabellægning.

Historien om NOS A/S

Gunnebo GrabiQ kædesæt fra NOS A/S

4. Juli 2018

NOS A/S har netop leveret disse 2 Gunnebo GrabiQ kædesæt
Specifikationer:
26mm kæde, benlængde 5 mtr., monteret med opkorterkroge samt sikkerhedskroge, løftekapacitet 37,1 ton.
Lad os høre fra jer hvis I også har behov for løftekæder, eller andet løftegrej.

Tom Kloster Fyllgraf vender hjem til NOS A/S

2. Juli 2018

Det er med stor glæde, at vi hos NOS A/S har kunnet sige ”velkommen hjem igen” til Tom Kloster Fyllgraf.

Tom er pr. 1/7 2018 tiltrådt en ny stilling hos os, som teknisk og kommerciel chef, og overtager i den forbindelse det daglige ansvar for de interne salgs- og indkøbsfunktioner, samt lager og service.
Derudover vil han også overtage det overordnede salgsansvar for nogle af kunderne.

Historien om NOS A/S

NOS A/S Agent for IRM fendere.

26. Juni 2018

Hos NOS er vi stolte over at være blevet udvalgt som agent for den store indiske fenderproducent IRM.

IRM producerer et bredt program af havnefendere og tilbehør, såsom Pullerter, beslag, etc.
Derudover producerer de forskellige former for flydende fendere, – som både sælges og lejes ud, – Europa lageret ligger i Rotterdam.

Splejsning af fibertov.

21. Juni 2018

Hvis du nogensinde har splejset et fibertov, ved du det kræver færdigheder. Men forestil dig så, hvordan det ville være at splejse en stålwire som denne – det kræver håndværk!

Vores team har mange års erfaring med splejsning af tovværk og stålwirer, og de mestrer det til absolut perfektion.
Hos NOS A/S supporterer vores kunder med en meget bred vifte af ydelser, og vi kan tilbyde dig stort set alt indenfor Stålwirer, Tovværk, Løfte- og Surringsgrej.

Zink Anoder til kunde i Nordøsteuropa.

18. Juni 2018

Har du en dokning af et skib i den nærmeste fremtid, hvor du er sikker på at skifte dets anoder?

Vi sender regelmæssigt vores Zink Anoder til kunder over hele verden, ligesom med disse 100 stk. 10,2 kg anoder som vi har sendt til en kunde i Nordøsteuropa – Zink Anodes – NOS A/S

Er I på udkig efter en lignende størrelse af Zink Anode, eller måske en helt anden størrelse eller type? Så skal I ikke tøve med at kontakte en af vores specialister med jeres næste forespørgsel.

NOS A/S Leverer 200 ton Løfteåg.

17. Maj 2018

NOS A/S leverer 200 ton løfteåg til brug ved skrotning af vindmøller.

Mangler I også et løfteåg, stort eller lille? Vi står altid klar til at hjælpe jer.
Kontakt vores salgsafdeling på 7669 7070, eller e-mail sales@nos-as.dk

Glædelig jul & godt nytår.

23. December 2017

Hos NOS A/S går vi gerne den ekstra mil for at sikre kunden den helt rette løsning.

1. November 2017

Vi har netop lavet en genlevering på 4 gange 71 mm stålwire! Bare for at sætte det i perspektiv, så snakker vi knap 4 tons, ja du læste rigtigt, 4 TONS fordelt på 4 wirer. Kunden var så tilfreds med vores første leverance at der blev lavet en genbestilling uden tøven.

Skal vi også prøve at løse en af dine opgaver, så giv os et kald på 7669 7070 eller skriv til os på sales@nos-as.dk – Vi er altid klar på at finde den helt rette løsning til lige netop din opgave.

Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder.

April 2017

Hos NOS A/S hjælper vi vores kunder med stort og småt, her er hele firmaet foreviget omkring en ordre, der er klar til levering.

Opdatering af vores hjemmeside

Januar 2017

Vi har opdateret vores design og hjemmesiden fungerer nu også på tablets og mobiltelefoner. Vi har de seneste par måneder arbejdet på et redesign af vores hjemmeside og det glæder os, at vi nu kan lancere vores nye side.

Her finder du et frisk design, samt en ændret struktur der er nemmere at navigere i og hvor der er mere fokus på det, der er i din interesse. Vi har prioritere brugervenlighed og relevant information, selvfølgelig pakket ind i et lækkert nyt design. Du vil kunne tilgå siden på Dansk eller Engelsk.

Glædelig jul & godt nytår.

December 2016

Vi ønsker vores kunder, forretningsforbindelser samt venner af huset en glædelig jul og alt godt i det nye år. Vi takker samtidig for året, der er gået, og ser frem til et fortsat godt samarbejde i 2017.
Med julehilsen fra teamet hos NOS A/S

November 2016

Vi kan se tilbage på et travlt, men yderst tilfredsstillende år, og vore medarbejdere har en stor del af æren for successen. Uden deres indsats ville NOS A/S ikke være, hvor vi er i dag. Vi har derfor valgt at styrke vores salgsafdeling inden for Olie og Gas samt den Maritime sektor og har pr. 1. november 2016 ansat Henning Ibsen. Henning kommer med en bred erfaring og et dybdegående kendskab til rederi- og shipping branchen som helhed, som han har oparbejdet gennem de seneste 42 år.

Han kender alt til de forhold, som dagligt skaber udfordringer hos kunderne og denne viden og erfaring anvendes som inspiration, når Henning har sin gang hos kunderne. Dette tjener til dels til udviklingen af nye løsningsmodeller, men også en vurdering af de muligheder, der konkret kan skabe økonomisk værdi for kunden.

NOS A/S vil derfor fremtidigt være i stand til, udover naturligvis vort generelle koncept omkring surrings udstyr, løftegrej, stålwirer og tovværk mm., også kunne tilbyde specifikke emner inden for skibsreservedele (til dæk og maskine) og i øvrigt hertil relaterede emner, eksempelvis skrog anoder og lignende.
Vi ser frem til et godt og udbytterigt samarbejde, som vi ved vil komme vore kunder til gode.

Ring til os og få et godt tilbud

Vi sidder altid klar til at hjælpe med jeres specifikke opgave
Ring på tel. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk

Tom Kloster Fyllgraf NOS A/S Salgskonsulenter

Tom Kloster Fyllgraf

Claus Jensen

Claus Jensen

Martin Qvist salgsafdeling

Martin Qvist

By using the website you agree to our privacy policy as well as the use of cookies Read more about our cookie and privacy data policy

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk