Løftegrej til din branche

LØFTEGREJ TIL DIN BRANCHE

Har din branche brug for nyt løftegrej?

Nyt løftegrej til din kran? eller løftegrej til betonelementer? Her hos NOS A/S forhandler vi produkter som løftegrej, tovværk, stålwire og andet udstyr til Industri & Byggeri, Marine, Olie & Gas og Vindenergi sektoren. Vi er kendt for at være fleksible, hurtige og præcise. Vi går gerne to skridt ekstra for at sikre vores kunder den helt rigtige løsning. Vi har stor fokus på vores kunder, og derfor er der ikke langt fra beslutning til handling. Vi vil gerne være førende leverandør af løftegrej til din branche, derfor tilbyder vi selvfølgelig hurtig levering og konkurrencedygtige priser!

Vi forhandler kun løfteudstyr som vi selv kan stå inde for, så derfor får du altid leveret produkter af bedste kvalitet, når du handler med os. Vores lagerprogram har et stort udvalg af stålwire og løftegrej der er ajourført til din branche, så du kan kom godt i mål med dit løfteprojekt. Om det er løftegrej til kran, betonelementer, plader, lager med mere, så har vi det!

Desuden har vi eget riggerværksted i Horsens og kan derfor hurtigt levere skræddersyede og tilpassede løsninger efter kundernes ønsker. Vores riggerværksted har rigtig mange års erfaring, så du er i trygge hænder. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit specialudstyr.

Skynd dig at ring til os på telefon 7669 7070 eller send en mail sales@nos-as.dk, så står vi klar til at leverer produkter til jeres næste opgave.

Hvis du leder efter bestemte reservedele og komponenter f.eks. Løftegrej og Tovværk, kan du se vores produkt oversigt her

leverandør til vindenergi, løftegrej tovværk
stålwirer & tilbehør, løftegrej, tovværk, produkt oversigt, løftegrej og surring

Er du interesseret i at se nærmere på vores udvalg af produkter, kan du tage et kig i vores katalog. Kataloget indeholder de mest almindelige reservedele og komponenter, såsom Løftegrej, Tovværk, kædetaljer m.m.

Udover vores standard reservedele og komponenter, kan vi i vores rigger-værksted, special fremstille produkter som passer præcist til jeres løfteopgave.