Løftegrej til din branche

LØFTEGREJ TIL DIN BRANCHE

Har din branche brug for nyt løfteudstyr? Såsom løftegrej, tovværk & stålwire

Her hos NOS A/S  forhandler vi produkter som stålwire, løftegrej, tovværk m.m. til Industri & Byggeri, Marine, Olie & Gas og Vindenergi sektorerne. Vi er kendt for at være fleksible, hurtige og præcise. Vi går gerne to skridt ekstra for at sikre vores kunder den helt rigtige løsning. Vi har stor fokus på vores kunder, og derfor er der ikke langt fra beslutning til handling.

Vi forhandler kun produkter som vi selv kan stå inde for, så derfor får du altid leveret kvalitetsprodukter når du handler med os.
Skynd dig at ring til os på telefon 7669 7070 eller send en mail sales@nos-as.dk, så står vi klar til at leverer produkter til jeres næste opgave.

Hvis du leder efter bestemte reservedele og komponenter
f.eks. Løftegrej og Tovværk, kan du se vores produkt oversigt  her:

leverandør til vindenergi, løftegrej tovværk
stålwirer & tilbehør, løftegrej, tovværk, produkt oversigt, løftegrej og surring

Er du interesseret i at se nærmere på vores udvalg af produkter, kan du tage et kig i vores katalog. Kataloget indeholder de mest almindelige reservedele og komponenter, såsom Løftegrej, Tovværk, kædetaljer m.m.
Udover vores standard reservedele og komponenter, kan vi i vores riggerværksted, special fremstille produkter som passer præcist til jeres opgave.