Vi er leverandør til Marine industrien

Solid løftegrej til Marine industrien

PÅ VAND ELLER PÅ LAND

Når man arbejder på et skib og ikke får leveret varer hver dag, er det ekstra vigtigt, at man rent faktisk får leveret præcist det, man skal bruge.

Alt andet er en fordyrende forsinkelse af arbejdet. Det er vi helt klar over hos NOS A/S, og når du ringer til os, sikrer vi os, at vi har helt styr på, hvad det er, du skal bruge.

Vi ved af erfaring, at vores maritime kunder ofte har brug for:

Vi er leverandør til Marine industrien og vi har et stort netværk worldwide, og det er en stor fordel, fordi vores kunder arbejder over hele verden. Vi leverer uanset, hvor du måtte have behov for det. Vil du også have gavn af vores gode netværk? Så kontakt os.

MARINEUDSTYR

Langsigtede kunderelationer gavner resultatet. Du er dedikeret til at skabe gode resultater, – det er vi også!  Vi hjælper dig med at nå dine mål gennem leveringssikkerhed, service og support.

Vi servicere den internationale marine og offshore industri som en “World Wide One Stop Shop” med en bred vifte af produkter og serviceydelser. NOS A/S er velkendt i branchen og vores medarbejdere har en lang baggrund i forsyningskæden, det sikrer en dyb forståelse for de udfordringer, der er i at levere de bedste løsninger til et af de mest krævende segmenter i verden.

Vores produktgrupper tæller bl.a:

Stålwire, tovværk, Ankre og ankerkæder, løftegrej, Surrings udstyr inkl. container fittings, Kabellægnings udstyr, Nyt og brugt dæksudstyr, Sikkerheds- og redningsudstyr, Bøjer og fendere, Udstyr til belastningsprøver.

Se nærmere på hvad vi kan tilbyde dig

Gå til vores produkt oversigt, for at se nærmere på hvad vi kan tilbyde

Du kan også se hele vores katalog herunder

produktkatalog - Anodes in zinc & aluminum

Ring til os og få et godt tilbud

Vi sidder altid klar til at hjælpe med jeres specifikke opgave
Ring på tel. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk

Martin Qvist - Nos A/S salgskonsulenter

Martin Qvist Tyron

winnie-huang-tinglef-nos-as-salgskonsulenter

Winnie Huang Tinglef

Sandra Hansen

Sandra Hansen

sanne-soerensen-nos-as-salgskonsulenter

Sanne Sørensen