Historien om NOS A/S

NOS A/S startede tilbage i 2009

Claus, Christian og Tom

Historien om NOS A/S startede tilbage i 2009, hvor Claus Jensen og Tom Kloster Fyllgraf etablerede virksomheden i et lille kontor på ca. 25 kvm i centrum af Horsens og siden flyttet til Hatting.

Historien om NOS A/S er langt fra slut, vi har store ambitioner om at løfte os selv til nye højder.

 

I dag er NOS A/S en del af Grene WIS med støtte fra Core Capital, som har overtaget ejerskabet af NOS A/S

NOS A/S er en stærk spiller indenfor on- og offshore løfteudstyr samt specialudstyrs forretningen. Vi har et stor produkt kendskab, høj kvalitet og stærke leverandørrelationer, som har ført til stor ekspansion af forretningen og er blevet ledende indenfor både vind, marine, olie, industri og byggeri. En position som vil blive yderligere styrket ved den sammenslutning.

Grene Wind Industry Suppliers A/S blev etableret i 2006 og er i dag en af de største udbydere af værktøj, specialværktøj/udstyr, el-styringer og komponenter, Hydraulisk værktøj, løftegrej og reservedele til vindmølleindustrien, offshore og energisektoren, samt deres samarbejdspartnere. Vi eksporterer til mere end 50 lande, og har således stor erfaring i alt den dokumentation, der skal til for at sikre en effektiv håndtering fra A til B. 

Vi har en afdeling i Kina, der blev etableret i 2010, i Indien 2021 og i Panama 2022. Vi kigger på flere lande hvor det giver strategisk mening at etablere os i fremtiden.
 
Grene WIS er ISO9001:2015 certificerede og vi søger hele tiden at optimere vores processer og kvalitet. Vi tror på kundetilpassede løsninger er den mest effektive supply chain for vores kunder. 
 
Grene WIS vil yderligere ekspandere ind i nye segmenter, hvor synergierne kan blive udnyttet til endnu større glæde for vores nuværende og kommende kunder.
Vision & mål

Vi vil være den førende underleverandør af Stålwirer, Tovværk, Løfte- og Surringsgrej i Danmark. Vi vil samtidig styrke vores position som underleverandør til store nationale og internationale kunder indenfor Byggeri, Metal Industrien, Marine, Olie & Gas og Vindenergi.

Vi vil være kundernes foretrukne samarbejdspartner fra idé til levering, når det handler om løft, træk og surring. Vi vil varetage hele produktionsprocessen og dermed give vores kunder et enkelt, effektivt og økonomisk fordelagtigt forløb.

Øjebolte & svirvler, Produkt oversigt, Historien om NOS A/S

Se hvad vi kan tilbyde dig

Ring til os og få et godt tilbud

Vi sidder altid klar til at hjælpe med jeres specifikke opgave
Ring på tel. 7669 7070 eller send en mail til sales@nos-as.dk

Martin Qvist - Nos A/S salgskonsulenter

Martin Qvist Tyron

winnie-huang-tinglef-nos-as-salgskonsulenter

Winnie Huang Tinglef

Sandra Hansen

Sandra Hansen

sanne-soerensen-nos-as-salgskonsulenter

Sanne Sørensen