Historien om NOS A/S

Det er over 10 år siden vi startede vores rejse

Historien om NOS A/S
Claus Jensen
Historien om NOS A/S startede efterhånden for over 10 år siden, hvor vi lettede anker og søsatte vores virksomhed NOS A/S. Claus Jensen og Tom Kloster Fyllgraf startede virksomheden i et lille kontor på ca. 25 kvm i centrum af Horsens og siden fik vi surret os fast i Hatting, hvor vi i dag har ca. 2000 kvm fordelt på lager og kontor. Vi startede 2 og i dag er vi 10 kollegaer, der hver gør vores bedste for at fortøjre vores kunders ønsker. Historien om NOS A/S er langt fra slut, vi har store ambitioner om at løfte os selv til nye højder.

Vores dygtige medarbejdere og deres faglige kompetencer kommer vores kunder til gode, dels ved rådgivning og montering af nyindkøbt udstyr samt ved vedligehold af eksisterende udstyr. Vi har et meget bredt program og kan tilbyde næsten alt indenfor stålwirer, tovværk og løftegrejsprodukter m.m.

Vores kunder findes primært indenfor Olie & Gas Industrien, Marine, Vindenergi, samt Industri & Byggeri. Her er vi en betydelig sparringspartner, når det gælder rådgivning samt udarbejdelse af specifikke løsninger til vores kunder

Historien om NOS A/S
Tom Kloster Fyllgraf
Øjebolte & svirvler, Produkt oversigt, Historien om NOS A/S
Vision & mål

Vi vil være den førende underleverandør af Stålwirer, Tovværk, Løfte- og Surringsgrej i Danmark. Vi vil samtidig styrke vores position som underleverandør til store nationale og internationale kunder indenfor Byggeri, Metal Industrien, Marine, Olie & Gas og Vindenergi.

Vi vil være kundernes foretrukne samarbejdspartner fra idé til levering, når det handler om Løft, Træk og Surring. Vi vil varetage hele produktionsprocessen og dermed give vores kunder et enkelt, effektivt og økonomisk fordelagtigt forløb.