Siden sidst

 April 2017

Hos NOS A/S hjælper vi vores kunder med stort og småt, her er hele firmaet foreviget omkring en ordre, der er klar til levering.

 

Januar 2017

Vi har opdateret vores design og hjemmesiden fungerer nu også på tablets og mobiltelefoner. Vi har de seneste par måneder arbejdet på et redesign af vores hjemmeside og det glæder os, at vi nu kan lancere vores nye side. Her finder du et frisk design, samt en ændret struktur der er nemmere at navigere i og hvor der er mere fokus på det, der er i din interesse. Vi har prioritere brugervenlighed og relevant information, selvfølgelig pakket ind i et lækkert nyt design. Du vil kunne tilgå siden på Dansk eller Engelsk.

December 2016

Vi ønsker vore kunder, forretningsforbindelser samt venner af huset en glædelig jul og alt godt i det nye år. Vi takker samtidig for året, der er gået, og ser frem til et fortsat godt samarbejde i 2017.
Med julehilsen fra teamet hos NOS A/S

November 2016

Vi kan se tilbage på et travlt, men yderst tilfredsstillende år, og vore medarbejdere har en stor del af æren for successen. Uden deres indsats ville NOS A/S ikke være, hvor vi er i dag. Vi har derfor valgt at styrke vores salgsafdeling inden for Olie og Gas samt den Maritime sektor og har pr. 1. november 2016 ansat Henning Ibsen. Henning kommer med en bred erfaring og et dybdegående kendskab til rederi- og shipping branchen som helhed, som han har oparbejdet gennem de seneste 42 år.
Han kender alt til de forhold, som dagligt skaber udfordringer hos kunderne og denne viden og erfaring anvendes som inspiration, når Henning har sin gang hos kunderne. Dette tjener til dels til udviklingen af nye løsningsmodeller, men også en vurdering af de muligheder, der konkret kan skabe økonomisk værdi for kunden.
NOS A/S vil derfor fremtidigt være i stand til, udover naturligvis vort generelle koncept omkring surrings udstyr, løftegrej, stålwirer og tovværk mm., også kunne tilbyde specifikke emner inden for skibsreservedele (til dæk og maskine) og i øvrigt hertil relaterede emner, eksempelvis skrog anoder og lignende.
Vi ser frem til et godt og udbytterigt samarbejde, som vi ved vil komme vore kunder til gode.